account
  • cos
    0 produse adaugate


social facebook twitter
»
Franciza

Date de contact francizor

Subway Intl. B.V.

Biroul Subway® pentru Europa Centrala si de Est
Gymnasticka 2418/2 16900 Praga 6 , Republica Ceha
ce_europe_sales@subway.com +420 233 310 135
www.subway.com

Angenti de dezvoltare Romania

Bucuresti si Ilfov – Rumen Radev radev_r@subway.com +40 728040898 (doar in limba Engleza sau Bulgara)
Nord-Vest – Andrei Trifan trifan_a@subway.com +40 745361596
Restul tarii - Irena Schlosserová ce_europe_sales@subway.com +420 233 310 135 (doar limba Engleza sau Ceha)

Afla mai multe despre franciza Subway: Subway Newsletter

Solicita brosura Subway : Subway Brochure

Aplica acum pentru o franciza Subway: Subway Application Form

Descrierea sistemului de franciza Subway

Restaurantele SUBWAY® sunt faimoase în întreaga lume pentru sandwich-urile sale unice. Primesti sandwich-ul pe care ti-l doresti si urmaresti întregul proces de preparare. Îti alegi tipul de pâine si toate ingredientele pentru a crea sandwich-ul tau perfect. Întregul proces se desfasoara în fata ta si totul va depinde de alegerile tale, de la carne si legume la tipurile de sosuri si condimente. Sandwich-urile pot fi  reci sau calde iar paine este coapta in restaurant la intervale de 4 ore.

Aceste simple proceduri au reusit sa atraga multi clienti în toate restaurantele Subway din jurul lumii. Succesul conceptului se bazeaza pe diversitatea optiunilor în crearea sandwich-ului perfect si mereu pe gustul tau.

În România opereaza peste 15 restaurante SUBWAY®.În prezent ne aflam în Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Pitesti, Ploiesti, Constanta si alte orase. Ca si planuri de viitor ne propunem ca pana in anul 2015 sa avem cel putin 40 de restaurante. Sucesul avut in primul an pe piata din Romania ne face increzatori ca vom depasi acest target mai devreme. SUBWAY ® este brandul numarul 1 in lume in domeniul QSR ca numar de restaurante cu peste 40.000 de locatii in mai mult de 100 de tari.

În 2010, reteaua a fost declarata franciza #1 în întreaga lume de catre prestigioasa revista "Entrepreneur" în topul "Franciza 500". Este pentru a 17-a oara când SUBWAY® este pe primul loc în acest clasament în ultimii 22 de ani.

Topul "Franciza 500" este cel mai cuprinzator clasament al francizelor din întreaga lume. Acesta studiaza si compara francizele în baza unei liste vaste de criterii, cum ar fi:
• generare de venituri si stabilitate
• nivel de crestere
• marimea retelei
• investitie initiala
 
De-a lungul anilor, aproximativ 80% dintre noile francize sunt cumparate de catre proprietari actuali.

Cum sa devin francizor SUBWAY®?

Noi, cei de la Subway Restaurante din România cautam activ noi parteneri în orasele mai mari, care sa devina parte din istoria de succes a retelei.

Pasul 1 - studiati piata

Primul dv. pas este sa studiati piata de francize în Romania. Studiati cu atentie conditiile si locatiile care ar fi convenabile pentru dv. si potrivite pentru deschiderea unui restaurant. Descarcati si cititi cu atentie brosura noastra despre franciza.

Pasul 2 – depuneti cerere

Daca ati citit deja brosura si ati studiat piata, atunci este timpul sa completati online cererea noastra. Aceasta nu va angajeaza în niciun fel. Dupa ce trimiteti, noi vom analiza candidatura dv. si va vom contacta pentru a stabili data pentru interviu.

Pasul 3 - analizati toate detaliile

Dupa ce ati intrat în legatura cu reprezentantii nostri, ati analizat contractul împreuna cu avocatul dv. si v-ati decis asupra planului financiar, dv. sunteti gata de a deveni parte din echipa SUBWAY®!

Informatii utile francizatului

Asistenta la deschiderea unui restaurant Subway

Fiecare restaurant SUBWAY ® apartine francizatului care îl opereaza. Operarea perfecta, locatia centrala si multi alti factori pot ajuta la succesului restaurantului. Daca îndeplinesti conditiile noastre si ajungi sa intri în sistemul nostru de franciza, vei primi sprijinul nostru înca din primii pasi pentru a deschide propriul tau restaurant SUBWAY® :
1.       Selectarea unei locatii potrivite
2.       Negocierea cu proprietarul spatiului noului restaurant
3.       Design-ul restaurantului
4.       Livrarea echipamentului de la producatorii si furnizorii nostrii certificati
5.       Training pe toata durata pregatirii din Universitatea SUBWAY ® si 2 saptamâni de training pentru francizati
6.       Pregatirea angajatilor înainte si dupa deschiderea restaurantului.

Suport in operarea unui restaurant Subway:

Ca francizat esti responsabil atât de compania ta, cât si de restaurant. SUBWAY® îsi va oferi suport în managementul afacerii tale având în urma peste 46 de ani de experienta cu acest concept. Câteva expemple în ceea ce priveste acest suport:
1.       Furnizori acreditati pentru asigurarea pretului si calitatii produselor
2.       Acces la retete si sistemele de management folosite de SUBWAY ®
3.       Manual operational
4.       Evaluari lunare pentru restaurant si modalitati pentru a îmbunatatii operatiunile si volumul profitului
5.       Rapoarte saptamânale care te vor ajuta sa controlezi restaurantul si sa detectezi de la început orice tip de problema care ar putea aparea pentru a fi corectata imediat
6.       Evaluarea serviciului cu clientii
7.       Realizarea campaniilor si startegiilor de marketing
8.       Platforma online pentru training cu multe unelte folositoare pentru inlesnirea operarii restaurantului

Costul initial al investitiei:

Costul licentei necesare deschiderii primului restaurant este de 7 500 EUR si apoi pentru fiecare restaurant deschis în continuare 3 750 EUR

Din experienta noastra pe piata din Romania costurile initiale cu investitia pot varia intre 100.000EUR-150.000EUR in functie de locatie si stare acesteia. Aceste costuri includ taxa de franciza, echipamente si constructia restaurantului, storcul initial, buget de marketing pentru Grand Opening si alte fonduri suplimentare, adica toate cheltuielile de la semnarea contractului pana dupa primele luni de operare. Mai multe informatii legate de costuri le poti afla din brosura informativa pe care o poti cere de la noi prin email sau accesand urmatorul link: Investitie initiala.

Pâna în Octombrie 2013 se desfasoara programul Kick-Start. Conditiile includ: deschiderea restaurantului pâna la 12 luni de la cumpararea licentei de franciza si ti se va returna 50% din pretul initial. Aceasta înseamna ca prima licenta pentru un restaurant SUBWAY ® va deveni 3 750 EUR ( în loc de costul initial de 7 500 EUR). Acelasi principiu se aplica si în cazul achizitionarii licentei pentru al doilea/ al treilea etc restaurant (în cazul în care licenta costa în mod normal 3 750 EUR)

Redeventa

Saptamanal din cifra de afaceri francizatul are obligatia de a plati 12.5% (din totalul vanzarilor fara TVA) adica 8% taxa de roialitate si 4,5% taxa de marketing ( bani folositi integral pentru campaniile de promovare din Romania)

Asteptarile de baza de la francizat

Candidatii, interesati de intrarea în sistem, trebuie sa aiba spirit antreprenorial si sa poata învata practici noi ce îi va ajuta în startul si managementul acestei afaceri.
Locatia trebuie sa fie într-o zona circulata pietonal si cu un numar destul de mare de vizitatori precum zonele centrale ale orasului sau în centre comerciale. Francizatul poate solicita consiliere cu privire la selectarea spatiului potrivit.
Participarea la trainingurile organizate pentru detinatorii restaurantelor care te vor pregati sa conduci propria retea de restaurante SUBWAY®.
Conformarea cu operatiunile din sistemul de franciza SUBWAY ® , care de altfel sunt descrise si în manualul operational si contractul de franciza.
Sistemul de franciza SUBWAY ® se bazeaza pe conceptul pregatirii unor sandwich-uri unice. Atât de unice încât multi dintre clientii nostri au decis sa devina francizati doar pentru ca au crezut în produsele oferite de noi.

Cerinte pentru un spatiu potrivit pentru un restaurant SUBWAY

Tip food – court:
•         35 - 60 ?2
•         minimum 5 metri vitrina
•         consum de energie electrica: 30 kW (curent trifazic)
•         sursa de apa si canalizare
•         sistem de climatizare si ventilatie
•         conexiune la internet si telefonie fixa
 
Unitate de sine statatoare:
•         100 - 200 ?2 la parterul unei cladiri
•         existenta unei vitrine mari
•         consum electric : 40 kW (curent trifazic)
•         înatimea pâna la tavan minimum 3.5 metri
•         sursa de apa si canalizare
•         sistem de climatizare si ventilatie
•         conexiune la internet si telefonie fixa

Solicita brosura Subway : Subway Brochure

Aplica acum pentru o franciza Subway: Subway Application Form